Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Pogosta vprašanja

Smo salon z erotičnimi masažami, ki potekajo v prijetnem, sproščenem ambientu in ob masaži telesa  vključujejo tudi masažo vaših spolnih organov..
Naša ponudba masaž je kar pestra, tako da zagotovo najdete kaj zase: Venera; klasična ročna masaža, Eros; body to body masaža, oz. telo na telo, Dioniz; body to body z dvema maserkama,  Dominatta; blaga oblika dominacije, Footjob; erotična masaža s stopali, Lingam; masaža penisa, M Vital®; naša kombinacija izbranih erotičnih masaž, namenjena povečevanju spolne energije, G-spot; masaža prostate kot samostojna oblika erotične masaže ali vključena v katerokoli drugo erotično masažo. Seveda nismo pozabili na pare; Simfonija z eno maserko ter Harmonija in Yoni&Lingam  z dvema maserkama. Nežnejši spol pa se lahko razvaja z erotičnima masažama Afrodita in Yoni.

Izpostavili bi erotično masažo M Vital®, ki je naša zaščitena intelektualna lastnina in ste je lahko deležni samo v našem salonu Le Venera. Gre za skupek kombinacij naših najboljših masaž, zato nudi izjemno ugodje, intenzivno doživljanje občutkov, obenem pa koristi vašemu zdravju, spodbuja delovanje možganov in kreativno razmišljanje. M VITAL ®

Erotična masaža Venera se izvaja na masažni mizi in temelji na klasični masaži obdelovanja mišičnih skupin z rokami.
Eros masaža se pa izvaja na tleh oz.na udobni blazini in gre za kombinacijo dveh tehnik. Uvodna je klasična masaža, prevladuje pa body to body tehnika, torej masaža z oprsjem in drugimi deli maserkinega telesa. Je bolj čutna, vroča, res prava erotična masaža s telesom ob telesu.
Pri obeh vrstah erotične masaže je vključena masaža penisa, na željo stranke lahko še zunanja ali notranja masaža prostate ali analna stimulacija.
 

Maserka je v vlogi gospodarice, obiskovalec je v podrejeni vlogi.  Lahko prinesete kakšen pripomoček, ki ga gospodarica uporabi na vas. Domina je že primerno oblečena (visoki škornji, lateks). Vključeni so razni pripomočki kot vrvi, lisice, bič itd. Vendar poudarjamo, da gre za lažjo obliko dominacije oz.se vam stopnja storitve v celoti prilagodi.
Maserka se glede oblačil in ostalih želja seveda tudi na željo stranke prilagaja.

V Le Veneri izvajamo tudi masažo prostate. Njen namen je v prekrvavitvi spolne žleze. Naše maserke so poučene tako teoretično kot praktično glede same masaže s strani strokovnega medicinskega osebja, tako da je vsaka skrb o nepravilnem izvajanju oz. možnosti kake poškodbe odveč. Pri masaži prostate gre za dve tehniki. Ena je popolnoma zunanja, kjer se površinsko segreva mišice in stimulira prostato, druga vključuje tudi notranjo masažo, kjer maserka stimulira in ogreje vašo žlezo s prsti skozi danko (z orokavičeno roko). Priporočajo tudi zdravniki.

Obe vrsti erotične masaže temeljita na body to body tehniki in se izvajata na udobni masažni blazini. Pri erotični masaži Simfonija uživate v družbi ene maserke, pri Harmoniji se pa razvajate v družbi dveh maserk.
Želite sodelovati pri masaži vašega partnerja? Ste igrivi? Si morda želite vlogo opazovalca? Želite miks vsega naštetega? V takšnih primerih priporočamo Simfonijo.
V kolikor se enostavno želite prepustiti čarobnim dotikom maserk in biti v pasivni vlogi, potem je prava odločitev za vas Harmonija.

Bodite spoštljivi.  Dotikanje maserke je dovoljeno v mejah normale, kot npr. nežno božanje, vendar ne po mednožju. Prav tako ne dovoljujemo poljubljanja in/ali lizanja. Z upoštevanjem teh pravil boste prejeli največ zadovoljstva in koristi. Najboljše pa je, da se v pasivni vlogi popolnoma predate in uživate v erotični masaži, ki vam jo nudi maserka.

NE, nikakor. V našem salonu gre izključno za izvajanje erotičnih  masaž, kar pomeni masažo telesa, kjer je vključena tudi masaža spolnega organa (ročna). V nobenem primeru NE ponujamo oralnega občevanja in spolnih odnosov (seksa).

Maserke imajo čez teden svoje ure, ko so na razpolago, tako da niso vse v salonu vsak dan. Zato vas vabimo, da nas pokličete in preverite, kdaj dela vaša najljubša maserka in se dogovorimo za termin.

Da, našo spletno stran zmeraj krasijo fotografije naših maserk. Prav tako slike na stenah v našem masažnem salonu.
Že vrsto let sodelujemo z izjemnim profesionalnim fotografom in objavljamo izključno naše lastne fotografije. Za vrhunske fotografije gre zahvala seveda tudi našim brhkim maserkam in koordinatorki teh fotoshooting projektov, naši Emmi.

V našem salonu smo veseli vsake nove stranke, še bolj pa vsakega povratnika. Zato imamo za vas pripravljene posebne ugodnosti. Katere? Kar povprašajte ob obisku našo prijazno receptorko, z veseljem vas bo informirala.

Na erotično masažo se je najbolj priporočljivo naročiti po telefonu, saj je najbolj ažurno. Običajno je dovolj kakšen dan ali dva prej, vas pa vabimo, da nas pokličete kadar koli v času delovnih ur in preverite, morda je pa kakšen termin prosti še isti dan.

Za diskretnost pri nas je poskrbljeno na najvišjem nivoju, zato tudi vse naše stranke naročamo ob točno določenih urah. Pri nas srečevanja z drugimi osebami ni, zato tudi vse naše obiskovalce vljudno naprošamo, da se držijo dogovorjenega termina in prihajajo točno, ne prej in ne kasneje. V primeru vašega zamika se nas o tem obvesti.
V neposredni bližini salona je tudi večje javno parkirišče, kjer se vaš avto enostavno zlije z okolico. Ob obisku pri nas ste lahko popolnoma mirni.

Plačilo se izvede na recepciji ob prihodu, z gotovino.

Tempelj je hiša bogov in kraljev. Nekatere naše masaže imajo imena po bogovih in z našimi storitvami ste simbolno deležni kraljevskega razvajanja in pozornosti.
Le Venera ni samo površinski ponudnik erotičnih masažnih storitev, ampak vas poskušamo obravnavati celostno. Naše maserke izobražujemo na področju masaže, erotike in spolne energije. Pri izvajanju erotične masaže uporabljamo tehnike za ohranjanje in/ali povečevanje vaše spolne moči ter spolne vitalnosti in s tem se posledično ohranjanju in/ali povečevanju vašega zdravja, energije, splošnega počutja in zadovoljstva.

Le Venero smo leta 2007 odprli z zavedanjem in željo, da svojim obiskovalcem ponudimo več kot le storitev erotične masaže. Tempelj sprostitve, spolne moči in vitalnosti Le Venera odlikujejo simpatične maserke, ki dobro poznajo svoje delo in se tudi izobražujejo na področju erotike, anatomije telesa, masažnih tehnik in spolne energije.
Maserke rade opravljajo svoje delo, posedujejo dobro razvito empatijo, prisluhnejo vašim besedam in vam nudijo to, kar potrebujete. Morda je to ura miru, sprostitve in tišine, morda se boste prav prijetno naklepetali, nasmejali v toplem ambientu z odlično družbo.
Tisti, ki so nas že obiskali, pohvalijo naš visoki standard čistoče, našo strokovnost in profesionalnost, posluh in toplino.
Naše stalne stranke dodatno razvajamo še z raznimi ugodnostmi.
Ko pridete na erotično masažo in se prepustite našim maserkam, poskrbite za odpravljanje stresa, sproščanje napetosti in dvig ugodja na višjo raven, kar doprinese k boljšemu zdravju, večji kreativnosti, novim močem in večji vitalnosti.

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, Vaš lepši del dneva.