Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "VENERA"

»Udobno se uležeš in z ugodjem sprejemaš nežne, božajoče gibe, ki preplavijo in vznemirijo vsak delček tvojega telesa. V Evinem kostumu ali v zapeljivem erotičnem perilu te popeljem na najsvetlejši planet našega neba… Ko se bo ta živahen ples še bolj razvil in bo odpadla še ena tančica, bosta erotična spodbuda in spolna strast odprli vrata v nebeški raj užitkov.«

Erotična masaža Venera je kvalitetna klasična masaža s pridihom erotike in čutnosti, kjer je maserka ali gola ali na vašo željo oblečena v seksi erotično perilo. Naše maserke so pravi odgovor na zahteve modernega časa, saj vam lahko zagotovijo tako fizično kot tudi psihično sprostitev ravno takrat, ko to najbolj potrebujete. S pravimi dotiki in prijemi se izboljša vaša prekrvavitev in očisti limfni sistem. Tako do vaših spolnih organov pride več sveže krvi in energije, kar pomeni, da se okrepite ter dosežete boljše občutke in več zadovoljstva. Učinkovito tudi blaži stres. Poizkusite!

Čas trajanja: 20/30/45 min.

Izvajanje: Na masažni mizi

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.