Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

FETIŠ Erotična masaža "FOOTJOB"

»Nožni prstki urejeni, ravno prav z oljem namaščeni. Lepo drsijo, kot samba se vrtijo. Podplat se fino prilega, da te totalno zbega. Ujet si med prstki… je želja, da bi bil deležen še več tega«.

Povezava na določen fetiš je seveda odvisna od vsakega posameznika, skoraj vsak med nami pa zagotovo goji naklonjenost do tega ali onega fetiša. Fetiš na stopala  je najpogostejši od vseh fetišev. Vroče točke oboževalcev stopal so nožni prsti, podplati, oblika stopala ter razna dejanja, povezana z nogami in stopali.

Osnova te masaže je lahko body to body masaža, vaše erogene cone pa vam bo obdelovala tudi s stopali. Ker gre tudi znotraj masaže s stopali za kar velika odstopanja glede na želje posameznikov, so vam naše maserke tukaj zelo ustrežne, zato brez strahu povprašajte vašo maserko, ali je pripravljena vašim željam ugoditi. Med nadvse vzburjajočo erotično masažo vam bo med podplate ujela tudi vašega korenjaka in vas obnorela v pravem ritmu. Položaji masaže s stopali so lahko zelo različni. Naše maserke so resnično izvirne… prepričajte se sami.

Čas trajanja: 30/45 min.

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.