Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Mnenja strank

Hvala za lep trenutek pri vas.
Težko se je odločit za prit vendar človek pri vas dobi lep občutek še posebej ker nismo vsi lepi in popolni, občudovanja vreden odnos do stranke.
Že prvič ko sem bil in danes spet super punca in maserka tako da kar uživaš v njeni družbi.
Ko naslednjič pridem bi vprašal po njej če bo možno.
Še enkrat hvala za lep sprejem.

Lp Zoran

CEO

Malo prej prišel domov iz masaže. Nisem se dovolj zahvalil maserki, sem bil preveč pod vtisom in mi je muca popala jezik.  Res super maserka, obvlada zadevo in čudovito izgleda. Sploh masaža body to body oh, in ostalo super. Bi se človek lahko navadil na take stvari. :)) Danes bom dobro spal.
LP

CE

Pozdravljeni

S partnerico sva bila prvič v življenju  na erotični masaži , to je bilo v soboto ob 17:00.
Oba sva bila zelo nervozna  posebno partnerica kako bo,kako se obnašat,ali bo razočaranje,ali je to to ,ali bo kako lubosumje.................

Sledil je trenutek vstopa sprejema ,kjer naju zelo lepo sprejmete in počasi naju maserka pospremi v višje nadstropje, kjer se  sprva prične zelo zadržano z najine strani .
Ampak vaša postavna mična maserka z ogromno občutka prijaznostjo in nežnim glasom ter nežnim masiranjem kmalu naju sprosti ,tako da pot vodi samo še navzgor proti uživanju radosti, zelo prijetnih občutkov .
Ne znam opisat ,kako zelo lepo naju je pripeljala do vrhunca in zaradi tega sva oba resnično zelo SREČNA.
Še bolj sem jaz srečen ,ker sem ji to pripravil za rojstni dan in mi je zelo hvaležna in pravi ,da je to najlepše darilo za roj.dan doslej. Tudi v sanjah si nisem upal predstavljat ,da bo tako zelo lepo.
Tebi maserka- sem pozabil tvoje ime pa še enkrat NAJLEPŠA HVALA IZ SRCA ,DA SI MOJO PARTNERICO TAKO ZELO LEPO PRIPELJALA DO VRHUNCA.

ŠE ENKRAT RESNIČNO HVALA IN NAJ TI BO SREČA VEDNO OB STRANI.

Tudi tabuje sva razbila.

HVALA HVALA HVALA

CE

Pozdravljeni!

Rad bi se vam ponovno zahvalil za super sprostitev danes. Res me je zelo sprostila in razvajala, da nimam besed za opisat. Ona je krasna punca in sedaj se odlično počutim!

lp Mitja

CE

Spoštovani.

Zelo rad bi pohvalil vašo maserko, sem bil zopet danes dopoldan, saj je v svojem delu zelo profesionalna in delo opravlja odlično. Vidi se, da je delu popolnoma predana, saj pri obisku pri njenih masažah resnično čutiš vzdušje sprostitve in erotike. Ima zelo lepo telo in prijeten karakter.

Zelo rad bi, da pohvalo sporočite maserki, saj sam verjamem, da je vsak rad pohvaljen v svojem delu.

Želim Vam še naprej obilo uspehov in ko bom imel čas se ponovno oglasim.

LP

CE

Pozdravljeni

Petek je mimo in ostala nama je res lepa izkušnja. Pohvale za zelo prijeten salon in prijazni punci, ki sta nama olajšali sam štart :) Verjamem, da se še kdaj vidimo, vsekakor pa bom dobra reklama za vse interesente, ki si upajo popestrit svoje življenje. Prav posebej pa morem pohvalit najino maserko, prekrasna ,prijazna, sexy, lepa, .... punca, ki svoje delo obvlada v nulo, a istočasno zelo domača in sproščena, daje sebe v vsej svoji lepoti in v hipu je zrak prežet
s čudovito erotiko brez katere bi bil svet pust. Uživala sva vsak moment in še dolgo nama bo burila domišlijo :)

Lep lep pozdrav iz obale,

S.

CE

Pozdravljeni!

Teden dni nazaj sva s punco preskusila vašo Simfonijo. Kljub temu, da je orkester nadomestila čudovita maserka, je bila ta fenomenalna popestritev sobotnega večera skomponirana bolje kot glasbeni repertoar ljubljanske filharmonije...

Naj najprej začnem pri samem prihodu... Prijazna receptorka (ki je resnično stalno skrbela za maksimalno diskretnost), naju lepo sprosti. Ob šilcu aperitivčka si izmenjamo par šal... Počutiva se odlično... Izza vogala se kot gazela prikaže maserka... S punco se spogledava (z odprtimi usti).. Tale naju bo masirala... WAU! .. Obema je vznemirjenje takoj poskočilo za triljon črtic.

Maserka naju odpelje do masažne sobe, smukneva pod tuš in itak stalno komentirava kako huda bejba je. Postreže nama šampanjec (pohvale, da je na voljo najboljši iz Radgone), jagode, čokolada... Bravo, bravo... V manj kot minutki se počutiva sproščeno bolje kot pri marsikateremu kolegu doma. Njena neverjetna energija naju takoj prevzame in v njenih rokah se pretvoriva v plastelin za umetnico... Naslednje minute bom gentlemansko preskočil,...  tako da naj za konec le dodava, da je celotna izkušnja najin odnos le poglobila, naju še bolj povezala in celotno vez prestavila na čisto drugo višino. Skratka, Simfonija je zaigrala na note, ki sva jih najbolj potrebovala.
 
U&A

CE

Pozdravljeni,

Še enkrat bi se zahvalil maserki za včerajšnjo enkratno masažo.
Njena predanost in strast sta mi pričarali nepozabne trenutke!

En lep pozdravček

CE

Rad bi zelo pohvalil vašo današnjo maserko, zelo čutno dekle. Res bi rad videl da to sporočilo šefica prebere. Ker res fantastično opravi svoje delo in si zasluži vse pohvale. Veselim se ponovnega svidenja.

CE

Le Venera, vaš lepši del dneva.