Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "EROS"

»Moja dišeča mehka koža se dotika tvoje. Zapeljive obline si v ritmu glasbe rišejo in vtirajo pot po tvojem razvnetem telesu. Premikam se čutno, zapeljivo in erotično, kot veter. Sem neslišna, a tako zelo opazna. Tvoje telo je moj inštrument, katerega uglašujem z veliko mero posluha in skladnosti. Dve zibajoči telesi valovita v melodiji, ki jo ustvarjava midva. Edinstvena melodija ob erotični masaži body to body Eros je polna harmonija, vsak trenutek užitka pa ena od njenih not«.

Erotična masaža Eros z eno maserko je dovršena umetnost gibanja telesa s srečnim zaključkom. Vsebuje nekaj klasične masaže, predvsem se pa masirata in ogrevata vajini telesi tesno skupaj. Na masažni blazini, v soju sveč ter ob spremljavi relaksacijske glasbe maserka s pravimi dotiki poskrbi za svoboden pretok vaše življenjske in spolne energije, kar doprinese k ohranitvi oz. povečanju vaše spolne moči ter vitalnosti. Obilje spolne energije pa pomeni zdravje, ustvarjalnost, moč ter sposobnost globljega doživljanja vrhunca. Erotična masaža učinkovito blaži tudi stres in napetost, saj se količina hormonov sreče in dobrega počutja med masažo znatno poveča. Erotična  masaža v Le Veneri je pravo darilo za vaš um in telo. Poizkusite!

Čas trajanja: 20/30/45/75 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh


IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.