Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

FETIŠ Erotična masaža "DOMINATTA"

»V lateks se oblečem, z bičem in petkami te slečem. Ubogal me boš, drugače kaznovan boš. Podrejen, na mizi, blazini ali stolu, privezan s hlačkami, nogavicami, vrvjo ali lisicami, v škornjih te ukrotim in po riti ti jih naložim. Domina kontrolo ima, dokler se s teboj igra…. z lisicami na tvojih rokah te popeljem do neba.«

Dominatta erotična masaža vam ponuja 1.000 spektrov fantazijske erotične masaže, saj gre za vaš podrejeni položaj in zanimivo igro izpolnjevanja gospodaričinih zahtev. Če imate željo, lahko s seboj prinesete tudi svoj pripomoček, odprta pa je tudi izbira oblačil, obutve in raznih rekvizitov in dodatkov. Dominatta erotična masaža je unikatna izkušnja, vi pa sami določate, do kam hočete iti. Pri masaži čas obstane, saj za trenutek prenehate biti Vi vodja, glava in alfa. Začutite in se predajte njeni močni energiji, ki postane še bolj privlačna, sexy in stroga. Naj vas odnese daleč stran, kjer se ji popolnoma prepustite. To so mala presenečenja, ki prinesejo predajanje vsem edinstvenim užitkom, za večino katerih se vam še sanjalo ni, da so verjetni. Izredno osvobajajoče.

Torej, koliko si bil poreden? Si pripravljen na ta izziv?

Čas trajanja: 30/45 min.

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.