Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJO "YONI"

»Yoni masaža je erotično raziskovalno popotovanje po tvojih najbolj intimnih kotičkih. Moj nežen dotik v tebi prebudi željnost v globinah tvojega telesa. Preplavlja te topla erotična energija, ki v tebi počasi prebuja speči ogenj. Popolnoma se prepustiš mojim izkušenim rokam in si dovoliš vstopiti v višave ekstaze. Tvoje hrepenenje postane umirjeno, telo pa sproščeno  in zadovoljeno. Slasti lastnih užitkov doživljaš kot srečo in globoko zadovoljstvo, ki mehko objame tvoje potešeno telo.«
Erotična masaža Yoni je zelo specifična masaža, namenjena izključno ženskam. Izvaja se na masažni blazini skozi uvod klasične masaže, nato pa je večina masaže posvečena območju vaše Yoni, torej medenični predel z masažo venerinega grička, labij, idr.. Tako bo vaš celoten medenični del nežno pregneten, razbremenjen, oživljen in prekrvavljen. Erotična masaža  učinkovito blaži stres in napetost, saj se med masažo količina hormonov sreče znatno poveča. Revitalizirajte se skozi tantrično obliko masaže Yoni. Pravo intimno čutno doživetje.

Čas trajanja: 45 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh


IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.