Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJO "AFRODITA"

»Že sama misel medtem ko se slačim, prebudi mi sladkost trenutka, poveča zaznavo občutka. Ko te nežno božam po telesu in kožuščku, metuljčki se prebudijo v tvojem trebuščku. Komaj dočakaš, da kapljice olja po tebi spolzijo, pomešane s tvojimi sokovi te še bolj orosijo. Pravzaprav ne veš več, kako dolgo boš to sladko masažo zdržala, toda…na čutno pot do užitka si se z mano podala.«


Erotična masaža Afrodita je primerna za vse dame in dekleta, ki si želijo resničnega dotika ženske umetnosti zapeljevanja in se želijo  predati izkušeni maserki brez posebnih zadržkov. Afrodita erotična masaža se izvaja na masažni blazini, kjer ste poleg ročne klasične masaže deležni tudi vroče masaže telo na telo.
Takšna masaža pa poleg vseh prijetnosti in užitkov, ki jih nudi, poskrbi hkrati še za vašo limfo, pospeši cirkulacijo krvi in energije tudi do spolnih organov, kar pomeni, da se žensko telo še dodatno okrepi ter dosega globlje in boljše občutke, obnovi se prebujanje želje in povečanje zadovoljstva. Obenem učinkovito blaži stres in odpravlja napetost.
Pri masaži se vedno upošteva vaše želje, spremlja vaše namige  in se vas popolnoma sproščenih misli in duha pripelje do sladkega šeee…

Čas trajanja: 45/75 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh


IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, Vaš lepši del dneva.