Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "M VITAL®"

»Z erotično masažo MVital® doživljaš popolno lahkotnost uma in telesa. Kot se ptica prepusti vetru se ti prepustiš mojim čutnim dotikom, ki te povzdignejo naravnost k soncu. Kot da lebdiš v zraku, je tvoje telo revitalizirano in lahkotno brez kančka občutka teže. Ob maziljenju se  počutiš kot kralj, za katerega je le najboljše dovolj dobro. Obilje različnih prijemov tvojega korenjaka in testisov te popolnoma razvname, vzburjenost narašča in narašča… in popeljem te na kraj, kjer vlada nič drugega kot le čisti užitek.«

Masaža M vital® je kombinacija naših najboljših masaž; masaže body to body, ki je nabita z čutnostjo in erotiko, masaže Lingam, katera se posveča masaži vašega penisa in mod, masaže prostate(zunanja in/ali notranja) in masaže presredka, ki ji zaradi pomembnosti za moško vitalnost pravijo tudi točka za milijon dolarjev. Popolno kraljevsko razvajanje združeno v naši najboljši obliki.

M vital® masaža lahko doprinese k večji spolni moči, kakor tudi vzdržljivosti, močnejšim orgazmom, boljšo kakovost sperme, k višji ravni testosterona, odpravlja prezgodnji izliv in pripomore k trši erekciji. Bolj boste vitalni, odpornejši na stres, bolj zdravi, masaža testisov in vašega mošnjička bo pa poskrbela še za aktivnost vaših možgančkov in s tem večjo kreativnost.

Čas trajanja: 50/60 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh


IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.