Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "LINGAM®"

»Uležeš se na udobno blazino in od tega trenutka dalje si pomemben samo ti, tvoje telo, tvoji občutki. Kot zemlja srkaš vase zgoščeno energijo mojih nežnih prijemov in dotikov tvoje paličice svetlobe in drugih delov tvojih erogenih con. Tvoj Lingam pod mojimi spretnimi rokami zažari v vsej svoji moči, ti pa doživljaš popolnoma nove občutke, ki te vzburjajo, presenečajo, navdihujejo in osvobajajo. Polno doživeta izkušnja ekstatičnih dražljajev.«

Erotična masaža Lingam Vital® izhaja iz Tantre, beseda lingam v tantričnem jeziku pomeni penis. Med celotno masažo ležite na hrbtu, samo sprejemate in se 45 minut, kolikor časa masaža traja, v popolnosti predajate. Razen uvodnega sprostitvenega dela, kjer se vam telo zmasira na klasičen način z dlanmi, je večina masaže posvečena vašemu spolnemu organu.

Cilj erotične masaže Lingam Vital® ni zgolj doseganje orgazma, čeprav je ta pogosto prijeten in zaželen stranski učinek. Tako se lahko povsem sprostite, saj ni potrebno skrbeti, da bi dosegli kakršenkoli določen cilj.

Erotična masaža Lingam Vital®  ima veliko zaslug za doživljanje močnejših orgazmov, tršo erekcijo, boljšo kakovost sperme, višjo raven testosterona… Odpravlja tudi razne blokade in nasploh prispeva k višji kakovosti vašega intimnega življenja. Poiskusite!

Čas trajanja: 45 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.