Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "G SPOT"

»Nebeški občutek ti ponudim, ko tvojo G točko prebudim. Erogena cona v tebi se zbudi, do vrhunca te pripeljem in z masažo prostate do ekstaze odpeljem«.

Mi smatramo masažo prostate kot umetnost. Poskrbeli smo, da se naše maserke zavedajo moške »G« točke, ki je enakovredna ženski »G« točki in da se do nje obnašajo z enako stopnjo nežnosti in pozornosti. Torej to ni samo zabava in užitek, ampak stimulacija lahko preprečuje tudi razne bolezni, povezane s problematiko prostate, hkrati pa povečuje moč erekcije. In čeprav ste pravi heteroseksualni moški, nikar ne skrbite. To, da vam vroča maserka med masažo nežno boža in draži zelo erogeno cono vašega telesa, je to zelo zadovoljujoče in hkrati prav seksi.

Ko enkrat maserka začne zadovoljevati vaše najbolj intimne predele, ostanite sproščeni. Bolj ko boste sproščeni, bolj zadovoljujoča bo vaša masaža. Pomembno je, da svoje želje in občutenja maserki tudi poveste. Zaupajte ji, kaj vam je všeč in ravno tako, kot vam odgovarja. Zato tudi izvajamo dva nivoja masaže prostate. Prvi je popolnoma zunanji, kjer maserka ogreva in stimulira vašo spolno žlezo na točki presredka (med anusom in modi). Še boljšo prekrvavitev in erekcijo pa se doseže z drugim nivojem masaže, ki je notranji. Zato izvrstna maserka vedno opazuje vašo vzburjenost, ter prilagaja nežno stimuliranje s tehniko dotika in draženja. Ko pa boste prišli do tistega trenutka, bo vaš občutek nepopisen. Pogost opis občutkov, ki jih boste doživeli je, kakor neskončen tok nebeških sokov.

Tovrstna masaža je lahko tudi enkratna popestritev vseh ostalih naših masaž, zato kar povprašajte za njeno brezplačno kombinacijo ob rezervaciji katerekoli druge naše masaže.

Čas trajanja: 20 min

Izvajanje: Na masažni mizi

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.