Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža ZANJ "DIONIZ"

»Spusti se v rajsko razvajanje in dovoli, da ti nariševa krila, s katerimi boš poletel v užitek, poln sladkih  občutkov, ščemenja in dotikov. Dve plesoči se telesi, gib za gibom razvnemava tvoje vroče telo, tako zapeljivo, kot je zapeljiv vsak nežen  dotik, dih in vzdih. V vrtincu  nagajivih prijemov in čutnih dotikov najinih teles, popolnoma razbremenjeno in brezskrbno poletiš visoko do neskončnega užitka… nepozabnega… edinstvenega...«

Kraljevska doza pozornosti z dvema maserkama ob sebi, na sebi. Štiri roke, štiri dojke, štirje zapeljivi ritni hlebčki obdelujejo vaše prenapete mišice, oljnato spolzijo po vašem telesu in vam nudijo neverjetno oazo erotičnih užitkov. Popoln rajski trojček in izjemna erotična masaža. Vi na udobni blazini z dvema golima maserkama. Ker pri nas ničesar ni preveč in ničesar ni premalo. Kakor bi hodili v ritmu domišljije in iluzije. Na realnih tleh, a se vam bo zdelo, kakor da lebdite. V naročju dveh izvrstnih erotičnih maserk. Ker sanje živijo povsod in vsak trenutek. Uresničite jih v Le Veneri!

Čas trajanja: 45/75 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh


IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.