Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Erotična masaža PAR "SIMFONIJA"

»…Z ženstvenim dotikom, čutno in elegantno prispem do njene lepo zaobljene zadnjice. Vidim, da uživa, saj je noge tiho in neopazno razširila. In vidim, da uživaš tudi ti… kako ona prede med mojimi prsti, kako jo oljim, kako se moje telo dotika njenega. Ne moreš ostati hladen ob takem prizoru…Vzburjen opazuješ, kako se moje prsi dotikajo njenih, kako njeno pregreto telo ječi, kako njena govorica telesa kriči, pašem ji… Z višine kapljam nežno in toplo olje po njeni sočni mandarinici, jo nagajivo božam in nagajam vsepovsod. Pridružiš se in z občutkom dražiš njene napete bradavičke. Močno razpre svoje gladke noge, da vidim to napeto češpljico, ki pripravljeno čaka na nadaljnje užitke. Ogreti smo, sedaj pa naj se simfonija začne…«

Erotična masaža za pare z eno maserko je ena od skrivnosti dobrega počutja in tudi globlje magnetične povezanosti med moškim in žensko. Gre za tenkočutno izmenjavo spolne energije, ki krepi medsebojne vezi. Ob erotični masaži Simfonija vaju prepoji velika mera igrivosti, veselja, strasti in zanosa. V družbi naše izbrane maserke se tako skupaj podata v nekaj posebnega, kjer se boste s čutnim dotikanjem in senzualno povezanostjo dvignili na višji nivo erotike. Masaža poteka na udobni blazini, vsebuje nekaj klasične masaže, predvsem pa se ogrevajo vaša telesa tesno skupaj. Kombinacij je veliko, naša maserka pa se z veseljem prilagodi vašim željam. Ker se med masažo sprošča hormon oksitocin, hormon sproščenosti, zaupanja in ljubezni, si bosta s partnerjem po erotični masaži še bolj naklonjena.

Čas trajanja: 45/75 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.