English (en-GB)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Splošni pogoji uporabe

SPLOŠNI POGOJI UPRABE

Lastnik spletne strani (in podstrani)  www.levenera.si je podjetje E doprinos, Motnica 11A, 1236 Trzin, matična št.: 3892573000.

Lastnik si po najboljših močeh prizadeva zagotoviti točnost navedenih informacij. Vendar pa točnosti, ažurnosti in celovitosti ne moremo zagotavljati, nisi nismo zavezani k temu.
Odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, sprememb, pomanjkljivih ali zastarelih informacij ne prevzemamo. Ravno tako ne moremo zagotavljati, da bo spletna stran ali katera koli vsebina na spletni strani vedno dostopna. Ne moremo zagotavljati nemotenega dostopa na spletno stran. Spletno stran ali vsebino na njej lahko brez predhodnega opozorila umaknemo, posodobimo ali spremenimo.
Celotna objavljena vsebina je zgolj informativnega značaja. V kolikor so na spletni strani objavljene zunanje povezave, so tudi te zgolj informativne narave in za njih ne odgovarjamo in na njih nimamo vpliva ali nadzora.
Splošne pogoje lahko kadar koli spremenimo.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP), so vsebine (besedila, fotografije, avdio-video posnetki) na spletni strani www.levenera.si zaščitene in so last lastnika masažnega salona Le Venera. Vsakršno kopiranje, razmnoževanje, prepisovanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine v komercialne namene brez pisnega dovoljenja lastnika Le Venere je izrecno prepovedana.

GDPR

Družba E doprinos d.o.o.., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.
Pridobljeni osebni podatki (zbrani preko e-poštnih sporočil ali kontaktnih obrazcev na spletni strani) bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (dobrodosli@levenera.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Le Venera, vaš lepši del dneva.