Slovenščina (Slovenija)
Slovenščina (Slovenija)
English (en-GB)

Koristi erotične masaže

Koristi erotične masaže za moške in ženske

Dotik je bil vedno pomembno sredstvo komuniciranja med moškim in žensko. Erotična masaža je zelo močna oblika doživljanja telesa, uma in duha, medtem ko blagodejno učinkuje pri moškem in ženski. Usmerjenost erotične masaže spodbuja možgane, ki prebudijo spolne organe. Pri erotični masaži se aktivira hipotalamus, ki spodbudi hipofizo, da izloči posebne hormone (gonadotropine), ki vplivajo na spolne žleze pri ženski (jajčniki, dojke) in moških (moda in penis). Gonadotropini so pomembni pri zaviranju staranja, kar je tudi znanstveno potrjeno.

Čeprav so dokazali, da hipofiza dejansko proizvaja gonadotropin in ostale hormone, ki upočasnijo proces staranja, ti ne morejo biti sproščeni, dokler hipotalamus ni intenzivno stimuliran, da bi spodbudil hipofizo s temu. Hipotalamus lahko sporoči hipofizi, da izloči te edinstvene hormone le med intenzivnim nevrološkim stimuliranjem, torej še posebej med erotično masažo. Ko se to zgodi, hipofiza preda te hormone do drugih endokrinih žlez (žleze z notranjim izločanjem), ki pa jih porazdelijo po telesu.

Erotična masaža, ki pelje do orgazma lahko sproži ta postopek »pomlajevanja« pri moškem ali ženski. Točno pred in tik po doživljanju orgazma je um v stanju super senzibilnosti, v čemer postane silovito pozoren in senzitiven do vsega pri svojem neposrednem polju zaznavanja in dotikanja. Torej bo redno izvajanje erotične masaže »prevozno sredstvo« za ohranjanje zdravja, vitalnosti in mladosti.

Erotična masaža, ki poskrbi za doseganje orgazma, umu omogoči, da doživi začasno zaustavitev časa, medtem ko se cel živčni sistem posveti svojo pozornost do občutkov in izločanja spolnih tekočin. Tako erotična masaža poskrbi za »obvoz živčnega sistema.« Večje je občutenje orgazma, večji je obvoz in temu sledijo večja senzitivnost in zaznavanje.

Orgazem tudi intenzivno spodbudi zatilje (področje, ki nadzira vid) in povzroči otrpnjenost motorične opne/cortex (ki nadzira hotene gibe). Med orgazmom vidimo in občutimo stvari na optimalen in popolnoma osredotočen način. Barve so jasne in um je preplavljen z jasnimi podobami. Telo več nima nadzora nad hotenimi fizičnimi gibi; to omogoča le gibe, ki so prevodni za doživljanje orgazma.

Po orgazmu bo telo želelo umirjenost in počitek. To se zgodi, ker hipofiza/možganski privesek, ki nadzira spalne hormone, takoj pošlje te spalne hormone v endokrini sistem, kot naravno varovalo za telo, da ne bi predolgo doživljalo občutke orgazma in super senzibilnosti. Potrebno je razumeti, da je ravnotežje ključ in najpomembnejša stvar v življenju. Ko očistimo blokade v telesu in umu lahko omogočamo, da orgazem in super senzibilnost ostajata dlje časa z nami. Še enkrat je potrebno poudariti, da ni potrebe po pretiravanju. Edina zdrava in popolna rast je naravna rast. Na silo se stvari uničijo.

Reakcije na spalni hormon so pri ženskah manj močne kot pri moškemu, saj je njihovo telo bolje opremljeno za doživljanje multi-orgazmov in je ponavadi potrebno več zaporednih orgazmov, da bi hipofiza izločila dovolj spalnih hormonov v ženski sistem. To tudi pojasnjuje zakaj so ženske dejansko napolnjene z energijo po orgazmu, saj so še vedno pod vplivom gonadotropinov.

Moški je do neke mere lahko multi-orgazmičen, le po naknadni dovolj močni stimulaciji in če preteče dovolj časa med orgazmom z ejakulacijo in ponovno stimulacijo, kar je tudi potreben čas, da se »odklopijo« spalni hormoni. Intenzivnost prvega orgazma z ejakulacijo določa količino spolnega hormona, ki ga hipofiza sprosti v sistem.

Na moške, ki pogosto ejakulirajo, imajo spalni hormoni vedno manj učinka, medtem ko se ti starajo. Da bi testirali teorijo teh spalnih hormonov, naj moški recimo dva tedna ne ejakulira. Ko bo potem ejakuliral, bodo oči težke in pridišalo bo spanje. Ti hormoni so bistvenega pomena za moško mladost, tako da ni dobro pretiravati. Ob občasnih ejakulacijah imajo potem ti hormoni večji učinek na njegov endokrini sistem.

Na kratko; erotična masaža je odlično sredstvo za doseganje naslednjega:

    -    spodbujanja možganov in žlez
    -    sproščanja telesa in uma
    -    preprečevanja predčasnega staranja

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.