FETIŠ Erotična masaža "PHILIA"

»V seksi medicinsko sestro se preoblečem, komaj čakam, da te slečem. Nežno preverim tvoje organe ali so zdravi in utrip srca, kaj mi pravi. Igra se čutno nadaljuje, tvoj močan vrhunec se približuje…«

Fetiš pri erotiki podari tisto nekaj ekstra in velikokrat prinese še dodaten seksualni užitek. Fetiše običajno razumemo kot predmete, kose oblačil ali obutve, ali dele telesa, ki nas vzburjajo in s pomočjo katerih lahko dosežemo celo orgazem. Med najbolj pogostimi fetiši so npr. mehki in zaobljeni trebuščki, usnje-lateks-guma, stopala in dlani, rdeči nohti in rdečilo za ustnice, spodnje perilo, razne uniforme, igranje vlog idr.

Mogoče pa vas bolj privlači sexy spodnje perilo? Potrebujete brhko medicinsko sestro, pametno asistentko, ubogljivo tajnico, ali vas vzburja predvsem drugačnost? Morda pa bi radi samo stopili iz standardnih okvirjev v nekaj novega?

Ko se boste po Fetiš erotični masaži vrnili v resničen svet, se boste počutili globoko sproščene ter hkrati popolnoma prerojene. Erotična masaža Fetiš morda res ni za vsakogar, vendar jo je vredno izkusiti.

Čas trajanja: 30/45 min.

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.