Erotična masaža PAR "YONI in LINGAM"

Yoni in lingam vital® masaža za pare je odličen način za doseganje užitka ter predstavlja drugačno in poglobljeno stimulacijo vaših erogenih con. V ženski različici imenovana Yoni, in v moški obliki Lingam vital ®erotična masaža sta popolni obliki prejemanja maksimalnega ugodja, pravo doživetje prejemanja čutnosti, globoke stimulacije in prepuščenosti ekstazi dotikov.

Oba med celotno masažo ležita na hrbtu, samo sprejemata in se 45 minut, kolikor časa masaža traja, v popolnosti predajata našima izkušenima maserkama. Razen uvodnega sprostitvenega dela, kjer se vama telo masira na klasičen način z dlanmi, je večina masaže posvečena vajinim spolnim organom. Tako se pol ure maserka posveča Yoni, kar v tantri pomeni ženski spolni organ ali vagina. Izredna pozornost se posveča masaži venerinega grička, sramnih ustnic, klitorisa, točki G, in na željo oz. pripravljenost tudi masaži anusa. Tudi Lingam, paličico svetlobe po tantrično oz. penis, maserka z različnimi prijemi oz tehnikami dodobra obdela. Prav tako se posveti testisom in mošnjičku, na željo pa tudi notranji in/ali zunanji masaži prostate.

Cilj Joni in Lingam vital® masaže ni zgolj v doseganju orgazma, čeprav je le-ta pogosto prijeten in zaželen stranski učinek. Tako se lahko povsem sprostita, saj ni potrebno skrbeti, da bi dosegla kakršenkoli določen cilj.

Masaža splovil ima veliko zaslug za tršo erekcijo, boljšo kakovost sperme, višjo raven testosterona… Odpravlja tudi razne blokade, še posebej pri ženskah z nezmožnostjo doseganja orgazma in nasploh prispeva k višji kakovosti intimnega življenja. Odlična je v boju proti stresu, pripomore pa tudi k upočasnitvi procesa staranja. Veliko zaslug pa lahko ima masaža tudi pri doživljanju močnejših orgazmov.

Čas trajanja: 45 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.