Erotična masaža PAR "HARMONIJA"

»Kako topel, drugačen in popoln je lahko dotik, pove erotična masaža Harmonija. Medtem ko ona hrepeni po nežnem ženskem dotiku, on hrepeni po njenem užitku. Edinstvena erotična masaža, kjer si skupaj z roko v roki drzneta odtrgati trenutek medene pregrehe. S telesom ob telesu, s hrepenenjem ob hrepenenju se enostavno prepustita neskončnemu užitku. Njeno željo moje čutne roke počasi in s strastjo zadovoljujejo, njemu pa se sanje izpolnjujejo. Kot erotični vili, sestavljeni iz poezije, vaju popeljeva v drug, začaran svet, in vidva nama zasanjana sledita«.

Erotična masaža za pare Harmonija z dvema maserkama je primerna tako za avanturiste, kot tiste, ki želijo z dvema maserkama izkusiti povsem novo, čudovito izkušnjo, po kateri bosta od nas odšla vzburjena in hkrati potešena. Masaža para se v celoti osredotoča na zadovoljitev vaju obeh, da skupaj doživita nekaj nepozabnega in okusita še ostale neodkrite stimulanse erotične masaže. Masaža poteka na udobni blazini, vsebuje nekaj klasične masaže, predvsem pa se ogrevajo vaša telesa tesno skupaj. Številni pari, ki nas obiskujejo pravijo, da se po masaži počutijo še bolj naklonjeni partnerju, saj jim ta izkušnja popestri vsakodnevno dogajanje in tako prinaša še več zadovoljstva v samem odnosu in življenju na splošno.

Čas trajanja: 45/75 min.

Izvajanje: Na udobni masažni blazini na tleh

IZVAJAJO:
 

Veselimo se vašega obiska!

Zagotavljamo varno okolje in nudimo tiste sladke trenutke, ki preženejo stres, popestrijo in obogatijo tvoj dan in narišejo nasmeh na obraz.

Le Venera, vaš lepši del dneva.