Levenera

Switch to desktop Register Login

LINGAM VITAL®

 Lingam1 Lingam2 Lingam3

 

 

 

 

 

Lingam v tantričnem jeziku pomeni moški penis in med lingam masažo moški samo sprejema in se v popolnosti predaja. Lingam v prevodu pomeni tudi »paličica svetlobe«, skozi katero moški pri masaži kanalizira svojo ustvarjalno energijo in užitek.

Predstavlja popolnost prejemanja in maksimalnega sproščanja. V masažnem prostoru je tišina, v ozadju poplesava nežna glasba in pomembni ste samo Vi, vaše telo in vaši občutki. Ob masaži se potopite v svet sanj in lahko si prestavljate, da sta v tistem trenutku nekje daleč stran, v skrivnem raju daleč stran od tega sveta. Obkrožena sta z vulkansko zemljo in kristalno čisto vodo. Šepet vajinih teles je glasba okoli vaju, v tistem svetem kraju, onstran sonca. Vaše telo kot goba srka vase ljubezensko energijo in telo je vsako sekundo mehkejše, bolj sproščeno, bolj prepuščeno dotikom, ki vas vodijo po sanjskem svetu. Z rokami se sprehaja po vašem telesu in vaša paličica svetlobe predstavlja zlati zaklad. Z njim rokuje previdno, nežno, počasi in postopoma vas pripelje do popolnoma novih občutkov, ki jih še niste srečali. Je drugačna, poetična izkušnja, ki bo prepričala in presenetila vsakega moškega, četudi nima nikakršnih izkušenj s Tantro kot tako.

Masaža traja 45 minut in poteka na masažni blazini, z naravnimi masažnimi olji, vi pa ležite pri masaži izključno na hrbtu, z blazino pod glavo, kjer se prvih 15 minut masira celotno telo, noge, trebuh, stegna, prsi, nato pa se prične prava masaža vaše paličice svetlobe. Je unikatna vrsta masaže, kjer je kot izkustvo bolj pomembna pot in ne izključno končni cilj.

Čas trajanja: 45 min

Izvajajo:   

NINA TARA MIA final Levenera-23
NINA TARA EMMA MAYA

Produkcija Imode

Top Desktop version